Chili sin Carne
Oppdag turmat fra hele verden. Her finner du oppskrift på chili sin carne fra turmat.no.

Ingredienser til 4 posjoner
- 2 stk løk
- 2 stk gulrot
- 2 stk rød paprika
- 1 stk rød chili
- 4 feddhvitløk
- 1 boksmais
- 1 posetacokrydder
- 2 bokserhakkede tomater
- 2 ts tomatpure
- 1 bokshermetiske bønner
- 1 bokshermetiske kikerter
- 2 ss olje
- 1 klattcreme fraiche
- 1 posenacho chips

Fremgangsmåte
1. Grovhakk løk, gulrot og paprika. Finhakk chili og hvitløk.
2. Varm olje i en gryte og fres grønnsakene til de er blanke og begynner å få farge.
3. Dryss over tacokrydderet, og la det frese i ca. 1 minutt.
4. Tilsett hakkede tomater og tomatpuré og kok opp. Senk varmen og la det hele småkoke ca. 5 minutter. Tilsett litt vann om du synes gryten er for tykk.
5. Skyll bønner og kikerter. Ha dem og mais i gryten. Smak til med salt, pepper og limesaft.
6. Server gryten rykende varm med limebåter, en klatt rømme og noen nacho chips. Ferskt brød eller ris er også godt til.
Tips: Kutt gjerne grønnsakene på forhånd for å gjøre det enklere på tur!
